La ce trebuie să fiți atenți când cumpărați o locuință

fidelia-casa-iasi-La-ce-trebuie-să-fiți-atenți-când-cumpărați-o-locuințăDoriți să cumpărați o casă sau un apartament? Trebuie să știți că grijile nu se opresc odată cu semnarea contractului de vânzare-cumpărare. Pentru a avea o casă fără griji, FideliaCasa trece în revistă o serie de aspecte la care trebuie să fiți atenți înainte de achiziție. Pe lângă aspectele generale legate de preț, localizare sau finisaje, înainte de achiziția unei locuințe trebuie să verificați atent proprietatea din punct de vedere juridic. Avem în vedere autorizația de construire, procesul verbal de recepție și actele de cadastru.

Apelați la specialiști

De asemenea, trebuie să fie efectuată și o verificare tehnică a proprietății atât pentru depistarea viciilor aparente care pot fi constatate cu ochiul liber, cât și pentru eventualele vicii ascunse. Pentru cele din urmă, cel mai bine este să apelați la un specialist – un expert tehnic care să verifice hidroizolațiile, instalațiile, structura de rezistență și să studieze cartea tehnică a construcției.

Scăpați de griji cu FideliaCasa

La FideliaCasa nu doar vindem locuințe, ci ne dedicăm timpul clienților noștri, oferindu-le consultanța de care au nevoie pentru a face o alegere corectă. Serviciile de calitate oferite în domeniul imobiliar au ridicat compania FideliaCasa pe prima poziție în topul preferinței ieșenilor. Și asta pentru că atunci când cumpărați o locuință prin FideliaCasa scăpați de celelalte griji. Juriștii noștri cu experiență verifică toate documentele proprietății iar agenții noștri au expertiza de a descoperi eventualele vicii ascunse ale unui imobil și au obligația de a vă informa despre acestea. Iar dacă doriți să apelați la un credit imobiliar, departamentul special creat în acest sens va face totul pentru a obține finanțarea.